Treball corporal energètic

Treball corporal energètic
Sessió de teràpia

Reiki i el càncer

Com actua Reiki contra el càncer 
A Curt Termini
Efecte pal.liatiu
Alleuja el dolor produït per la malaltia. Es fa servir com a complement a tractaments convencionals de quimioteràpia i radiació. A més, puja els nivells energètics del pacient. L'efecte se sol notar a partir de la primera sessió
Mig Termini 
Sanació de la malaltia
Treballa sobre el càncer en si, mitjançant diverses sessions que poden variar des de 4 tractaments fins a diversos mesos, depenent de la gravetat. Hi ha casos documentats on el tumor es redueix de mida o desapareix per complet. 
Llarg Termini 
Sanació de la causa
Considerem que les malalties tenen un origen emocional o de desequilibri de l'ésser. L'experiència demostra que per a una solució definitiva, s'ha d'investigar l'origen d'aquesta malaltia per evitar que torni a passar.
R eiki canalitza l'energia que ens envolta per curar a nivell físic, emocional i mental. És una tècnica molt eficaç per tractar el càncer. S'utilitza en hospitals als EUA, França i Anglaterra (vegeu hospitals) com a tractament complementari en Unitats Oncològiques per reduir el dolor causat pel càncer i els efectes secundaris del seu tractament.
Reiki treballa de forma independent de les creences del pacient
El propòsit principal de Reiki és curar, perquè el pacient se senti bé. Molts en diuen "Energia Intel ligent" perquè actua de forma automàtica on més es necessita.
Article interessant: En el diari "El Mercurio" de Xile, sobre càncer en nens. Explica com es dóna Reiki als nens malalts de càncer a l'hospital. AQUI

H ai una frase molt important que diem una i altra vegada quan practiquem Reiki:
"L'Univers et dóna el que necessites, però no sempre el que vols!"
Aquesta frase s'aplica sobretot a  nostres desitjos "materials", guanyar més diners, aconseguir una feina, èxit social etc. L'exemple que es pot donar és una persona que se sent infeliç perquè no li agrada la seva feina. Aquesta persona podria utilitzar Reiki, amb la intenció d'aconseguir una feina millor. Podria funcionar, però també podria ocórrer que en lloc d'aconseguir un altre treball, Reiki l'ajuda a adonar-se que el que té és l'ideal.
Un altre exemple podria ser una persona que desitja "curar-se" d'una malaltia crònica. Després de rebre un curs o un tractament de Reiki, potser continua amb la seva malaltia però el seu equilibri espiritual i mental ha millorat fins al punt que accepta que aquesta malaltia és el camí que ha decidit seguir, i és feliç tot i això.
En termes pràctics, Reiki serveix per a una multitud de malalties i estats d'ànim. Heus aquí uns exemples:
Dolors Crònics:
Alleujar dolors d'artritis, reuma, artrosi, esquena i lumbars, dolors menstruals, migranya i de cap etc.
Lesions: 
Per accelerar el procés de cicatrització i per soldar lesions òssies. Reduir la inflamació en esquinços, curar músculs estripats etc.

Infeccions: 
Ajuda al cos a augmentar la seva capacitat per lluitar contra malalties virals, reforçant el seu sistema immunològic (hi ha millores documentades en persones seropositives, per exemple).
 Otitis, gastroenteritis, infeccions de la pell etc.
Càncer: 
S'ha usat amb èxit en combinació amb quimioteràpia per ajudar l'organisme a mantenir la fortalesa física necessària per als tractaments.
Pot fer desaparèixer petits paquets i càncer de la pell.
Depressió, agressivitat i altres tipus de malalties mentals: 
Reiki serveix per equilibrar energèticament i espiritualment a les persones.
 Com a resultat, les malalties mentals poden desaparèixer quan la persona es troba en un estat d'equilibri i felicitat.
En resum, l'últim punt ho diu tot. Reiki, més que tractar malalties específiques, aconsegueix un equilibri complet a través de l'Energia Universal. D'aquesta manera, el mateix pacient "pren les regnes" de la seva pròpia curació.
 
 Article del Dr Jeri Mills MD sobre Reiki i el càncer
Extracte de l'article "Medicina Energètica" de Jeri Mills, MD
Molta de la meva pròpia experiència original amb Reiki prové de la meva consulta d'Obstetrícia / Ginecologia on donava tractaments a totes les pacients del sala de parts i el quiròfan. Les dones que rebien tractaments necessitaven molta menys medicació per alleujar el dolor. Algunes de les meves pacients literalment dormien durant tot el part usant només Reiki per controlar el dolor. Els meus pacients del quiròfan sovint anaven a casa després d'un dia o dos de cirurgia major i rarament necessitaven més que Tylenol per controlar el dolor un cop es trobaven a casa. Les incisions també semblaven cicatritzar més ràpid que les d'altres pacients.
La meva primera experiència amb pacients que tenien càncer vi de la meva pròpia Mestra de Reiki. Theresa, la meva Mestra, tenia una filla petita amb limfoma de Hodgekins. Quan van començar a tractar la petita per primera vegada, la seva mare no coneixia Reiki. Sotmetre la nena a un tractament normal de quimioteràpia i, com a resultat d'aquest, va patir tremendes nàusees i vòmits
El cancer es va reduir durant uns dos anys. Durant aquest període, Theresa aprendre Reiki. Quan el càncer es va reproduir, van sotmetre a la petita a un tractament molt agressiu de quimioteràpia de segon grau.
La seva mare li va donar tractaments de Reiki durant el temps que li administraven les drogues. La nena no va experimentar nàusees, ni vòmits i normalment dormia durant els tractaments.
Les infermeres en el departament d'oncologia pediàtrica van quedar tan impressionades de la manera que la petita tolerava el tractament que es van posar d'acord amb Theresa per ensenyar una classe de Reiki especialment orientada a infermeres en oncologia i així poder donar a tots els seus pacients els beneficis que va obtenir la filla de Theresa.
No només ajuda a disminuir els efectes secundaris de la radiació i la quimioteràpia, alleuja el dolor i accelera el procés de curació després de la cirurgia, Reiki a més subministra suport emocional i espiritual als pacients. Quan se li diagnostica càncer o una altra malaltia potencialment terminal a un pacient, la primera reacció d'aquest és moltes vegades pensar que la seva vida està destrossada. Es veu com a víctima de l'atzar, víctima d'una debilitat o imperfecció en el seu propi cos.
A continuació, es veu sotmès a tractaments mèdics que van des de la cirurgia a la radiació i passen per la quimioteràpia. Si teniu sort, potser assisteix a algun grup de suport per a poder abastar les conseqüències emocionals de les seves experiències. Durant les primeres etapes, sovint el pacient ho passa pitjor durant el tractament que abans del diagnòstic. Se solen subministrar fàrmacs per controlar els símptomes.
Si rep Reiki, les sessions ajuden a alleujar els símptomes associats tant a la malaltia com al tractament, alhora que poden ajudar al pacient a aconseguir un equilibri emocional i espiritual. Tot i que el pacient comenci a sentir-se bé, tota l'ajuda que rep "ve des de fora". Això crea una sensació del que en anglès es diu "disempowerement" que traduït vol dir "pèrdua del poder personal".
Aquí és on Reiki, amb la possibilitat d'aprendre la seva tècnica en un parell de dies, exerceix realment la seva força. Finalment, el pacient té literalment el poder "en les seves pròpies mans" per controlar els efectes dels tractaments, alleujar el dolor i començar el procés de guarir el seu cos, ment i esperit. El pacient que aprèn Reiki ha "reprès el seu poder" (re-empowered en anglès) i ha aconseguit reconrar una mica la independència i el control sobre la seva vida. Segurament seguirà rebent tractaments d'altres, simplement perquè a tots ens agrada rebre, però sempre sabrà que té gran part del seu poder en les seves pròpies mans.
Jeri Mills MD