Treball corporal energètic

Treball corporal energètic
Sessió de teràpia

Vampir energètic




A la natura tot tendeix a l'equilibri. Els animals salvatges, en el seu estat pur es reequilibren de manera natural, atenent a les necessitats del seu cos. Si estan malalts no mengen o prenen aliments específics que els ajudarà a millorar. Després de dinar no cacen, descansen a l'ombra. Ells saben com regular i recarregar la seva energia.    

Els arbres formen part de la naturalesa i de la mateixa manera, saben com recarregar la seva energia, portant a terme els seus processos només quan és el seu moment.      

Nosaltres, com a éssers humans també som animals i formem part de la naturalesa, però, hem perdut el contacte amb la nostra essència natural i ens desgastats constantment. 
Però tot i això, formem part de la natura i tendim al reequilibri natural. Si no podem recarregar la nostra energia de la manera que tenim assignat per naturalesa (descansant, alimentació amb el contacte amb la natura), la nostra ment, la nostra essència cerca mètodes alternatius de recàrrega i sol ser per "compensació" amb altres éssers humans.      

Com vasos comunicants, l'energia entre éssers humans es reequilibra entre si per atendre la llei natural de l'equilibri. 
Entre persones de nivell (quantitat) d'energia semblant, aquest intercanvi penes és perceptible. El problema sorgeix quan una persona està malalta o molt esgotada energèticament i per recarregar la seva energia necessita que una altra persona li cedeixi gran quantitat de la seva energia. A això el coneixem com "vampirisme".         

El vampirisme ocorre de manera natural. 
Tots som vampirs de tots i és una cosa que no podem evitar, encara fent Reiki o altres tècniques energètiques. El vampirisme forma part del nostre procés natural de compensació i reequilibris ".       

Treballadors d'hospitals, centres comercials, perruqueries, massatgistes, etc., Solen mostrar un desgast energètic superior al normal. 
Si compares el nivell energètic, malalties i desgast general d'una infermera i un treballador d'una obra, la primera és molt probable que tingui un historial mèdic més extens. Això és perquè la seva energia, en ser vampiritzada constantment pels malalts, no pot atendre els processos normals del dia a dia i es desgasta molt abans.     

Símptomes com cansament, pesadesa a les cames i braços, mal de cap o d'articulacions de manera sobtada solen avisar-nos d'un desgast energètic per vampirisme. No hi ha emocions associades, no hi ha malestar psicoemocional, és desgast físic, pur i dur. 

La bona notícia és que, amb Reiki, tot i no poder evitar el fenomen del vampirisme energètic, sí que ens ajuda a recuperar la nostra energia òptima i d'aquesta manera evitar el cansament extrem, amb els seus símptomes associats.      

Però insisteixo, el vampirisme energètic no ocasiona sensacions emocionals. 
Si sents algun acte emocional en contacte amb una determinada persona o en un esdeveniment concret, no es tracta d'aquest fenomen, sinó d'un altre anomenat "efecte diapasó", del qual ara parlarem.           

 
A nivell energètic podem dir que, el vampirisme energètic afecta la nostra "quantitat energètica" i l'efecte diapasó afecta la nostra "qualitat energètica", al tipus de vibració.          

L'efecte diapasó          

La nostra energia vital, en el moment en què entra en el nostre sistema, es barreja amb l'energia que portem amb nosaltres. 
Modifica la seva vibració en funció del que emmagatzemem: emocions no expressades.     

Per exemple, davant d'un perill concret. 
Un cotxe que està a punt d'atropellar, la ment reacciona, alertant nostre sistema nerviós i circulatori, enviant sang extra a les nostres cames, fent que el nostre cor bombi més ràpid. Si estem en ple procés digestiu, amb tota probabilitat, serà interromput per estalviar energia i enviar-la al procés que requereix tota la nostra atenció. Patirem un tall de digestió, però totalment necessari segons la lògica energètica de la nostra ment.     

Quan generem l'energia extra per a salvar la nostra vida i arribar a la vorera, ho fem perquè experimentem una emoció concreta. 
En aquest cas: por.  

L'ésser humà, com qualsevol animal, davant d'una situació de perill actua de dues maneres possibles: por (sortir corrents) i ràbia (lluitar).    
Sabem, instintivament, igual que qualsevol animal quan s'ha de sortir corrent (exemple del cotxe) i quan lluitar. 
En aquest procés, generem una energia extra que ens ajuda a realitzar aquest procés.     

Però aquesta energia, un cop passat el perill, no la necessitem de moment. 
L'animal, en estat salvatge, es desfà d'aquesta energia de diferents maneres: els ocells baten les seves ales, els felins esmolen les ungles en un arbre, o es sacsegen o badallar. Realitzen el que anomenem "neteja energètica".         
Nosaltres, però, per aquesta pèrdua de contacte amb la nostra part més salvatge, solem retenir aquesta energia sobrant, emmagatzemant-la en el nostre sistema energètic i amb el pas dels anys i esdeveniment després esdeveniment, vam aconseguir acumular suficient energia com per produir un bloqueig. 
Un bloqueig energètic que vibra en una determinada freqüència, a la de l'emoció que el va crear. Por, ràbia, tristesa.           

Un bloqueig energètic no és res més que una energia d'una emoció no expressada.

En el nostre cos emmagatzemem aquests bloquejos energètics i amb el temps, podem sentir que hi són de manera física. 
L'energia ocupa un espai físic i és molt comú sentir com "una bola a l'estómac", "una pressió al pit", etc.          

És energia. 
Energia bloquejada i vibrant en una determinada freqüència. Davant d'un esdeveniment concret, aquesta energia pot vibrar més o menys evident i fer-nos sentir "enfadats" per una cosa que creiem que no és per tant o sentir-nos tristos veient el funeral d'un personatge famós que no té res a veure amb nosaltres.   

Despertar la nostra energia bloquejada quan entrem en contacte amb una energia semblant vibrant de manera contundent.           

A això el coneixem com "Efecte Diapasó". 
Vibra per "simpatia" amb la vibració d'una altra persona o succés. Però això només passa si tenim aquesta energia bloquejada en el nostre interior.
A nivell pràctic, descobrir que sentim ràbia per un succés extern té un efecte molt alliberador, ja que ens permet prendre el nostre poder, acceptar que aquesta emoció resideix en nosaltres i treballar per alliberar-la. 
A mesura que alliberem la nostra energia estancada (bloquejos), la vibració emocional del nostre entorn ens afecta menys i canviem també el tipus de persones i esdeveniments que atraiem a la nostra vida, per aquest efecte d'atracció per "simpatia".

Amb Reiki podem treballar el nostre sistema energètic, alliberar els bloquejos emocionals i descobrir que el nostre entorn canvia. 
Si alguna cosa en el teu entorn et molesta i et genera alguna emoció determinada, tracta de mirar dins, troba la vibració que ressona i automàticament el teu entorn canviarà també.

El gran avantatge de Reiki és que no cal saber què està passant ni per què. 
L'únic que necessites és ser conscient que alguna cosa en el teu interior et fa vibrar, aplicar Reiki i alliberar l'energia que et fa mal
Les emocions s’emmagatzemen al cos físic, prendre consciencia del lloc físic on se sent la molèstia emocional, és un gran pas per alliberar-la.
En definitiva Reiki aporta a la teva vida:           

1. 
Benestar i higiene emocional.           
2. 
Un canvi energètic intern.     
3. 
Un canvi energètic en el teu entorn.  
4. 
Prendre consciència dels teus bloquejos emocionals / energètics.
5. Qualitat de vida       

Tot això, d'una manera senzilla, amb un protocol de tractament directe o a distància (segons nivell), que no requereix més que, la canalització d'energia a través de les teves mans.