Treball corporal energètic

Treball corporal energètic
Sessió de teràpia

Reiki als hospitals

Reiki a Hospitals i Centres Mèdics
En el llibre "Reiki Energy Medicine", els mestres de Reiki Libby Barnett, MSW i Maggie Chambers, documenten com classes i sessions de Reiki s'estan oferint en alguns hospitals. Pacients, infermeres i metges assisteixen a aquestes classes, al Dartmouth-Hitchcock Medical Center a New Hampshire, que té seixanta-cinc practicants de Reiki, i el Medical Center of Central Massachusetts.

Reiki com a teràpia complementària en Hospitals
Reiki s'està utilitzant com a teràpia complementària en el Tucson Medical Center a Arizona, el Portsmouth Regional Hospital a New Hampshire, i el Memorial Sloan-Kettering Hospital in New York. Reiki també s'ofereix als pacients a l'Hospital de la University of Pennsylvania (HUP) Medical School, Columbia Presbyterian Medical Center, Marian General Hospital, i el California Pacific Medical Center.
A Cleveland, els hospitals estan considerant la creació d'una clínica específica de Reiki. A Vermont, ja hi ha una clínica de medicina complementària a l'hospital de Windsor on treballen practicants de Reiki. Nous hospitals s'afegeixen a la llista gairebé a diari.

 Bibliografies d'investigacions sobre l'efecte de Reiki
Brown, F. (1992). Reiki és acceptat en un hospital americà. Un diari de saviesa. Pp. 3,16. Reiki vist amb efectes positius en pacients de Càncer.
Clark, L. (1988). Reiki usat per un metge de capçalera: Un informe basat sobre 29 pacients tractats. Un petit estudi que suggereix que tractaments de Reiki poden reduir visites al metge.
Kennedy, P. (2001). Treballant amb Reiki amb els supervivents de tortures a Sarajevo. Teràpies complementàries en Infermeria i Parts 7:4 - Reiki i traumes
Mansour, A., Beuche, M., Laing, G., Leis A., & Nurse, J. (1999). Un estudi per comprovar l'eficàcia de Procediments Placebo per estudiar l'eficàcia de Reiki, The Journal of Alternative and Complementary Medicine, 5 (2) :153-164. Planteja el fet que es pot fer.
McCabe, P., Ramsey, L., & Taylor, B. (1995). Teràpies complementàries per a pràctiques d'infermeria a Austràlia (Discussion Paper No 2). Canberra, Austràlia: Royal College of Nursing Austràlia. Suggereix que Reiki té un impacte positiu en pacients tractats.