Treball corporal energètic

Treball corporal energètic
Sessió de teràpia

Per a què serveix el Reiki?



"Reiki serveix per harmonitzar el teu cos i el teu esperit facilitant 
d'aquesta manera un equilibri espiritual i físic. "

El resultat: Estar en òptimes condicions per aconseguir les teves fites, siguin físiques, emocionals, mentals o espirituals.
Reiki pot actuar tant en el terreny físic, per curar docència com mental, per reduir estrès, com espiritual per ajudar-te a trobar la pau espiritual.
És important entendre que quan es tracta d'un "problema", Reiki pot actuar de dues maneres: pot treballar directament sobre aquest problema, o canviar la teva manera de veure'l.
Físic
Dolors, lesions, fractures, metabolisme, sobrepès, infeccions etc.
Mental
Mals hàbits estrès, insomni, metes concretes, etc.
Emocional
Problemes d'amor, agressivitat, infelicitat, tristesa, etc.
Espiritual
Harmonia, pau i equilibri, sentir-se "Més a prop de la senzillesa i la netedat interior" etc.
També és important saber que Reiki et dóna les "eines" per solucionar els teus propis problemes o conflictes. En aquesta societat, tenim el costum de no creure en nosaltres mateixos, en les nostres capacitats i recursos. Regalem el nostra "poder". Això vol dir que quan tenim un problema, anem sempre a cercar professionals per a que ens donin una solució. Si es tracta d'un tema legal, anem a buscar un advocat, Si és mental, a un psicòleg o psiquiatre. Habitatge, un arquitecte, etc. Si que cal fer-ho, evidentment, però mai sense plantejar-nos si hem deixat o no em confiat mai en nosaltres mateixos.
En anglès es diu "Empowerment" que vol dir "prendre el poder, el comandament, amb les postres pròpies mans". Reiki proporciona l'Energia Universal, la més potent que hi ha, per a ser tu mateix el que governa la teva vida, en tots els sentits i no dependre tant dels altres, estalviant-te de pas moltes despeses econòmiques i també un desgast emocional .