Treball corporal energètic

Treball corporal energètic
Sessió de teràpia

D'on ve el Reiki?

Reiki va ser desenvolupat pel  Doctor Usui, un catedràtic i monjo japonès a finals del segle 19. Ell va ser el primer Mestre de Reiki. Després de molts anys d’estudis en la India, Japó i Tibet seguit per un moment específic d’ "il·luminació", el Doctor Usui va perfeccionar la tècnica de canalitzar l’Energia Universal que ens envolta, enfocant-la cap a nosaltres per sanar i equilibrar.
El Mestratge de Reiki és transmesa de Mestre a Mestre directament. No hi ha una altre forma de ser Mestre. Cada Mestre pot iniciar a altres persones en els diferents nivells de Reiki fins a arribar al Mestratge, si ho desitgen. Actualment, hi ha aproximadament 200.000 Mestres de Reiki en el mon i va creixen de forma notable degut a la seva eficàcia i la manera que canvia per un bé les seves vides i de tots els que entren en contacto amb el.
Reiki fa servir una sèrie de símbols sagrats d’origen Japonès i Tibetà per activar l’energia. Els diferents símbols s’utilitzen  segons cóm es vulgui canalitzar l’energia i segons la necessitat del pacient. L’important de Reiki és que, tot i ser un mètode molt eficaç para curar, és sobre tot una manera de viure, una manera de veure el mon que ens envolta i la nostre relació amb aquest món. Qualsevol persona que ha aprofundir en l’ús de Reiki podrà confirmar que haurà canviat la seva vida a millor.
Donat que Reiki és per damunt de tot un mode de viure, el Dr. Usui va crear unes frases per reflectir aquest concepte. Las frases resumen la essència de viure d’una forma mas espiritual, en harmonia con la energia divina de Reiki.
Aquestes són les frases:
Només per avui, no t’enfadis.
Només per avui, no et preocupis.
Dóna les gràcies per les coses bones de la teva vida.
Treballa honestament.
Sigues amable